Thursday, October 20, 2011

...Cube Try...

.:ASSALAMUALAIKUM:.

Pertama sekali, aku nak mintak maaf sebab lama tak update belog. Walaupun sekarang baru minggu 6, tapi sibuknya, hanya Allah je yang tahu. So, aku takde la bahan nak update, tapi just nak try share something kat korang. Mesej ni dari member aku. So, aku mintak maaf sekal lagi kalo ada salah silap atau terguris hati mana2 pihak.

***

Cara Buat Kredit RM10 Anda Tahan Lama, Menjimatkan!

hmm..org kata pkai line lg save dr prepaid..

tp korg msti trperanjat dgn ape yg bakal aku citerkan ni..

top-pup RM 10 tp blh tahan smpi 1 bulan tak kira la klau korg brgayut brape lama 

skalipun,hantar brape juta sms skalipun..

... mgkin rezeki aku aritu,pg la jmpa makcik bau2 bacang ngn aku, 

dia ajr camne nk crossing account,

coz dia keje kt bhgn System Development Telecom.

kekadag aku tlg gak memenber trdekat topup, tp amik untung sket aar..
Ok, secara simplenya aku terangkan kat korg, tp INGAT JGN BUAT LBIH DR 3 KALI untuk 1 

nombor, coz system akan auto detect & batalkan no korg..

timing nya, korg blh topup pertengahan ujung bulan between 25 hb keatas dlm kul 3am 

keats. coz dlm tempoh ni, system akan di selenggara, so ada loopholes. kene try&error..
1) beli topup RM 10… gesek & ready.
2) korg type < ** REC 10 > , then send to 09901
3) tgu reply, kat skrin akn kuar satu serial number 6 digit, korg salin tau.
4) pastu korg type < ** REC 10> <123456> msuk kan 6 digit td, send 09902
5) pastu diorag akn reply “insert ur topup num”, so korg type 14 digit topup number yg korg 

beli cntohnya;
<01234567891023> send to 09903
6) tak lama pastu diorg akn reply;
“huish, mana ada topup free kt dunia ni. msuk toilet pun kene byr 20sen, ni kau nk topup 10 

hengget nk pkai seumur idup plak!! bnyk cantik muka kau”:P

sila control + A

***


3 comments:

hafiz hafizol said...

xpaham!!!!!!

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hehe..da penah bace dan dah penah terkena beb..hehe..

nak mampuih pecahkan rahsia @ maklumat system syarikat,hehe....mane ade bnde free..ye dak? :P

ANUAR said...

hahaha.. aku pun pernah gak.. tapi cara2 nak dapat minyak lebih dari petrol pam.. bile baca part yg last begang habis..

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...