Wednesday, July 20, 2011

..#5 WORDLESS WEDNESDAY...

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..=)

13 comments:

ninie_azriena said...

la, naper tidow bwh meja tu ??
mesti curi2 tidow kan ?? :)

jom tgk ww ninie pula
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-4-couple-mug.html

Hans said...

wah
bawah meja pun jadi
hahahahah

yad'z said...

hahhaa.. agak2 lah abgg~~~

forever love said...

hihi.. gambar nie.. cian die penat keje masa tue kan

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha! cadangan yg baek...mau buat skang gaq :P

piouspdosh said...

@ninie_azriena

hahah..ni ngantok sgt ni, tahap dh takleh bukak mata. So, take a nap dulu..haha..5 minit je..haha

piouspdosh said...

@Hans

baaha meja ni luas o0o0..leh wat kuak rentang kalo nak..haha..tu yg sedap tdor tu.. ^_^

piouspdosh said...

@yad'z aka adik

hahaha..tggu la keje nnt, konpem jd cmnie gak..haha

piouspdosh said...

@forever love

haha..ni penat kena buli ni..haha

piouspdosh said...

@ღ p!nk veLvet ღ

dinasihatkan anda tidak meakukannya kerana dikhuatiri bos anda akan memindahkan anda ke tempat baru yang tiada meja..hahaha..

cik AF said...

huhu, ape kah :P heee, curik tulang ea ~ larikkkk

Kotak Mancis / S_Basri said...

ish3... xpatot... curi tulangg... oooo... kena report dkat bos nie...

( jom klik )( jom klik )

Lina Liew said...

hahahaha. dasyat betul.

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...