Thursday, July 21, 2011

...(contest #2) anda bagi gambar, prince bagi RM50!!...


.:ASSALAMUALAIKUM:.

Alhamdulillah..masih lagi diberi kesempatan oleh Allah SWT untuk mengerjakan Solat Subuh pada hari ini. Moga-moga, masih berkesempatan untuk mengerjakan Ibadah Puasa pada tahun ini. InsyaAllah.


Kategori: Gambar Bersama Kawan Baik

Sepanjang Tiga Tahun aku di UiTM, aku ada ramai kawan. Tapi, for sure, kawan-kawan baik aku adalah mereka2 yang tinggal satu umah ngan aku. Ktorang siap ada Group sendiri lagi. Tak berdaftar lak tu. Sah2 la lepas ni kalau buat perhimpunan, kena tangkap punya. hahaha..


Ni la nama group ktorg..COTA..Ktorang ada sepuluh ahli termasok aku. So, aku ada 9 orang kawan baek la..ramai tak??? Best o0oo~


Aku bersama sembilan orang kawan baek aku. Baru habes maen bola secara maen2..lepas abes maen bola, makan spaghetti lak..masak sendirik tu~


Ni ketika fly..haha..gambar ktorang g seludup masok ke satu bagunan ni secara rahsia tanpa keizinan mana2 pihak pada jam 3pagi..haha..


Beratur nak naek ke puncak bangunan tu..haha..masing2 otak giga2...huhu


Tyme berbuka puasa. Masak BBQ ag tu. Muka semua tengah lapar ni. Lambat bebenor Pak Bilal azan nih..huhu

 

 Pada mulanya plan nak bergambar ala-ala tugu negara.tu yang muka serius tu. Tapi camni la hasilnya..haha


Maklomlah, masa kecik2 tak sempat nak maen semua benda ni. Nak pergi playground jauh giga dari umah. So, bila dah besar, baru la berpeluang melepaskan gian di payground..  ^_^


Ktorang kat mana2 pun susah nak berenggang. See! Even program Fakulti pun mesti ada yang sekali. Hahaha. Tyme ni nak decorate booth Fakulti Kejuruteraan Mekanikal untuk Ekspo Pendidikan UiTM. Alhamdulillah, menang la booth terbaik  ^_^



Gambar paling aku suka..ala2 old school tu..Semart je. N seperti biasa, aku la yang paling smart...hahaha


Akhir sekali, semoga ukhwah kami berkekalan dan dibina hanya kerana Allah.

~UKHWAH FILLAH ABADAN ABADA~

p/s: Special THANKS to Fareez, Irfan, Zubir, Fitrie, Aziim, Luqman, Aie, Naufal, Shafiq for the meaningful friendship ^_^

p/s/s: bukan sekadar untuk join contest, tapi untuk share yang aku ada kawan yang baik di dunia ni  ^_^

6 comments:

[k]o{q}i[n] said...

jemput ke blog.. arini ada quote utk sahabat...huhuhu

http://exsamsed.blogspot.com/

yad'z said...

ukhuwah yang terbina.. hope kekal ke akhirnya... =)

CucuTokMat (^^,) said...

whoaahh.. boleh jadi calon nie. jemput isi borang erk. HAHAA ^_^

ain said...

ak tau banggunan yg korg g tue..ak dah g gak..haha :)

SHEHAN ISMAIL said...

Bahagianya.. ;p Mommy punya macam ni pulak.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/contest-3-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Ida said...

Jom usha2.. http://idacreativecraft.blogspot.com
leh join GA jugak kt ctu.. ;p

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...