Tuesday, July 26, 2011

...sanah helwah...

.:ASSALAMUALAIKUM:.

Alhamdulillah..segala puji bagi Allah Yang Maha Berkuasa menghidup serta mematikan makhluk-makhluk ciptaanNYA.

Hari nie BESDAY adik aku yang ke 19 Tahun. Tapi, aku malas nak wish. Hahaha. Tepat jam Doblas malam tadi, aku antar mesej camnie kat dia..

"Salam..abang malas nak wish..sekian, terima kasih..haha"

Kejam tak aku??? 

hahaha...kat FB pun aku wat camtu gak.


See!!

Last2 yang wish, akak sepupu aku ngan abang aku...hahahahaha

Bukan apa, ramai dah kot duk bagi ucapan camnie kat dia

"SELAMAT HARI LAHIR KE 19"

Siap ada yang upload video camni ag kat wall dia,

video

Kire ok la kan kalo aku tak wish?? Takde la effect apa2 pun kan? Dia still 19 tahun gak kan? hahaha. 


Akak aku pun dah wish berjela2 camni, orait la tu..bermacam2 bahasa lagi tuh, ada gaya Mahadzir Lokman lak akak aku nih..haha



Ok la, tu je nak ngarot kat sini. 




Ni la adik aku tu. Nama dia Khairun Hanisah Bt Abdul Halim. 


Tengah belajar kat Institut Pendidikan Guru Malaysia kampus Perlis. Bakal Ustazah nie. Alhamdulillah  ^_^

5 comments:

forever love said...

selamat hari lahir.. hihihi

yad'z said...

wuuu... sebaya dengan kite... hehehe.... wahh ustazahh... ^^

*tanak wish jugak.. ahhaha..

ckozarith . said...

happy bday adik pidoshhh ! *sate sate :P

eja said...

ahaha..eja pon xpnh nk wish bday adek..mls..haha..
happy bday untok adek yerp..=)

piouspdosh said...

@semua di atas (Atiq, Yad'z, zarith, eja)

Alaa...nape sume duk wish ni..hehehe..takleh2..dah rmai wish kat dia :P

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...