Wednesday, June 8, 2011

...#1 WORDLESS WEDNESDAY...




Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..=)

12 comments:

Anonymous said...

mc said.....

a picture speaks more than words =)

MissF said...

Wordless Wednesday 1st time gak join :)

NURUL AINI NORAZMAN said...

cm seronok je tgk gmbr tuh,. tgh menjerit ea kowunk??hahahah

piouspdosh said...

@MC

hehehe..

piouspdosh said...

@MissF

oh..sama gak la..jap2, nak g tengok ni ^_^

piouspdosh said...

@Nurul Aini

main slide kat sg gabai ni..best..a'ah, tgh jeritt..hahaha

hafiz hafizol said...

Nice pic

piouspdosh said...

@HafizHafizol

tengok la sape ada dalam gambar tu..haha

munira sajuti said...

whoaa. sungai gabai, bhaii. heh xpenah g. sungai congkak penah laa. sekali jela tapi :P

piouspdosh said...

@munira

g la..siyes best..leh slide. Congkak tak bape best sbb tak bape dalam, gabai ni dalam..rndu lak nak camping cmni lg..hehe

yad'z said...

wohooo... excitinggg!! n eksited pulak dah nak gi nihh. haahaha

TINA said...

Assalamualaikum

suka gambar ni

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...