Friday, March 25, 2011

...cara-cara mem"FOLLOW" belog...

Assalamualaikum..
 Malam ni terasa macam nak kasi lecture je. So, tajuk lecture kita malam ini ialah;

"CARA-CARA mem"FOLLOW" Belog"
(sila ikut langkah-langkah yang disedia demi kemakmuran besama)

step 1: sila tulis link belog yg anda nak follow dengan lengkap diruangan yang sepatotnya;

1. Search belog yg hendak difollow
2. Masuk ke dalam belog tersebut

step 2: Masuklah ke belog tersebut. Bacalah entri-entri nya. 
Digalakkan untuk meninggalkan komen.

3. Senarai entri yg telah ditulis

4. Tinggalkan jejak anda disini
5. Komen lah diruangan yg disediakan.

step 3: tekan butang follow dan ikutlah step seterusnya.

6. Akhir sekali, klik button "FOLLOW"

*sila klik pada gambar untuk mendapat keterangan yang lebih lanjut*

Mudah bukan?? Maka apa tunggu lagi. Aplikasi dan amalkan lah ilmu ini dalam hidup anda.
Silalah mencuba. 

~Anda mampu "mem"follow" belog~


6 comments:

KyêrulL said...

waaaaaa info menarik lah abg nie bagi hehehe

piouspdosh said...

waa...abg ni komen la..sy suke2~

Muhd Fadil said...

aku tak paham nak komen, nak folo, nak baca entri kau :) ajar aku leh?

piouspdosh said...

waaahhh...abang fadil pn ada..hahaha...apa yg ko tgh wat skang tu la jawapan kpd sume persoalan2 ko..haha

IzREen :') said...

menarik.. n i do it as well in your blog..

cik azeya said...

sy dah buat dahh. hee

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...