Saturday, March 26, 2011

...masih ada yg rindu...

Assalamualaikum

Actually, aku tgh nak wat entry lain, tbe2 aku bukak FB, aku ada idea nak wat entry lain lak. Tajuk entry baru ni ialah;

"Masih Ada yang Rindu"
Sebenarnya, kat Fakulti Kejuruteraan Mekanikal , UiTM Shah Alam, aku join Sekretariat Mahasiswa Fakulti (SMF). So, agak busy la. Kekadang tu buat2 busy..haha...tapi join persatuan tu sangat besh coz dapat knal rmai orang.


Aku join SMF tyme SEM 4 & 5, memegang jawatan sebagai EXCO KEROHANIAN & KAUNSELING. Tp sem 6 nie dah beralih kepimpinan. Tambahan lak aku tengah praktikal. Tapi, honestly, aku rindu sangat2 kt SMF, Bilik Kelab ( markas SMF ), orang pejabat ( yg kekdg sporting ), akak potostat, junior2 aku.. Tapi disebabkan jauh kan, so, sekadar merindui dalam hati je.

Kekadang kecewa plus sedih gak ngn dorg coz diorang dah macam lupekan senior2 diorang especially aku. Aku paling terase sbb aku lah yg paling rapat ngn diorang. Seriously. Aku rapat giler ngn junior2 aku. Kat mna2 aku g, mesti aku akan rapat ngn junior2 aku. Mungkin, aku nie terlampau baik kot. Haha.. 

Berbalik kepada terasa td, yer la, mana tak terasa kan. Dlu dah macam adik beradik. Skang dah macam melupakan aku lak. So, aku pun membawa la diri aku. Terus senyap dari mengambil sebarang perkhabaran dari mereka. Senang cakap tengah merajuk la. Ada la sorang dua yang rajen2 kontek aku. Diorang cter la keadaan kat sna. Besh dengar cter diorang. Lagi2 la rndu kat Fakulti..

Dan..tbe2 malam ni aku tgk FB Mr. Pres. Dia ada upload gambar BOOTH PREPARATION semperna Ekspo Selangkah ke UiTM (kpd lepasan SPM, datanglah). Kat dalam gambar tu, ada booth. Dekat ngn booth tu dorang letak Banting. So, selepas diteliti dengan amat telitinyer, tulah gambar aku..
Tu lah banting yg nak ditayangkan tu..


Aku yg duduk kanan skali tu





Ni la gambar asal..jumpa aku tak??


Waahhh! Aku amat terharu. Gambar aku untuk tatapan ramai. Hensemkah aku?? hahaha So, aku pun bertanya untuk confirmation...nie la jawapan dorang..aku sangatsangatsangat TERHARU!


Tak nampak lak, jap2, nak zoom~
 
Terharu weyh~
Expo Selangkah ke UiTM 2010 (apa la aku kelentong budak tu) 



salam ukhwah juga rindu kepada, Bayong, BangLong,Hasif, Rahman, Zaidee, Syafiq, Paan, Firdaus Yusuf Ain, A'in, Fifi, Pjan dan semua warga SMF

5 comments:

hafiz hafizol said...

baek la sangat.. Hahaha,,..

piouspdosh said...

ok fine! hahaha..

ain said...

haha..nnti ak conduct gather tuk smf lme n bru..tggu korg blik fakulti dulu..hahahaha~

two_dots said...

ouh , sy pegi booth nie . hee~

piouspdosh said...

waah..ada jugak yg pegi..thanx~ byk dpt input tak??

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...