Monday, March 14, 2011

...contest: PEREMPUAN/LELAKI MELAYU TERAKHIR...

 
Assalamualaikum...
 
Alhamdulillah..hari ni dapat lagi kesempatan untuk meng"update" belog yg orang tak pernah dtg ni. Tbe2 malam ni terase bersemangat waja untuk meng"join" contest ni.

Yer la kan, first tyme jumpa kontest yang mengetengahkan pakaian tradisonal melayu yang ayu lagi sopan tu.
 
Satu ag, mana nak taw kan, ada rezki menang, so, leh la kire macam hadiah BESDAY skali..hehe

Tapi...

nak letak gambar mana eh??  


Tolong2 aku cepat..nak letak yang mana..dah pening pikir ni~

ada idea nak letak gambar mana??
Jumpe yang ni je..itupun ngan anak sedara..ok kot~

Hmm...ni ok kot~ =)

Sebab apa aku join contest nie? Sebab aku tersangat yakin yang contest ini sangat menarik. 
Yer la, dalam kita bercontest, kita juga dapat mengetengahkan ke"ayu"an dan ke"sopan"an pakaian tradisional kita. Tapi jangan lupa, kita juga perlu menjaga batas2 kita sebagai seorang muslim =)

So, tagline aku untuk contest ni,
 
"Berperwatakkanlah seindah pakaian tradisional kita =)"

Hahaha..macam lawak lak tagline ni~

Kepada kawan2 ku, jom join contest nie;






2 comments:

qhais said...

tq yer sbb join...:)
keep in touch bro....

Aku bukan Juliet. said...

erk..knp ak...=..=

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...