Saturday, August 6, 2011

...Segmen cx's: Geng UiTM By Campus...

.:ASSALAMUALAIKUM:.

Alhamdulillah, sudah hari ke-5 berpuasa dan masih diberi oleh Allah SWT kesihatan yang baek. InsyaAllah, tahun ni dapat puasa penuh kat umah. Siyes BEST!!! 

Rupenyer dah lama aku tak update. So, first entry aku untuk bulan 8 ni, aku join segmen. Segmen khas untu UiTM. Best2~


Segmen ni macam Minggu Destini SIswa lak. Kena ta'aruf diri. Hehehe..

Muhammad Firdaus Bin Abdul Halim
UiTM Shah Alam, Malaysia
Kejuruteraan Mekanikal, Fakulti Kejuruteraan Mekanikal
InsyaAllah, september 2011 Part 7 (Final Year) <---SENIOR! hahaha

Ni je kot requirements segmen ni. Actually, ramai gak la yang sama fakulti ngn aku ada belog. Tapi, memandangkan aku kurang rajen tatkala ini, maka aku pun keberatan nak tag dorg. Harap dorg tak lupa diri yg dorg UiTM  gak, so, dorg eh la join segmen ni.

p/s: Tahniah pada http://cxopportunities.blogspot.com sebab buat segmen macam ni. Dapat kenal leih ramai blogger. Nanti leh la wat gathering..hehe

p/s/s: AM dan MC pun UiTM gak..hehehe

8 comments:

cx's said...

wah! SENIOR!! hye SENIOR!! huhu. part 7 dah? gile best da nak abes. btw degree kan? tibe2 t'nmpk post kt popular posts tu. :) btw, thanks! eh lupe. thanks SENIOR! haha

Queen F said...

junior singgah :) selamat berkenalan! :D jumpa nanti boleh mintak duet raya tak? kehkehkeh :D uitm dihatiku! ♥

Geng uitm by campus :)

kinn said...

gud luck for final year! fac kamu dekat dengan kolej melati. kehkeh ;p

Nur Eyda said...

Jalan2 dri Segmen Geng Uitm by Campus!

dtg dari Campus Shah Alam...salam perkenalan..salam ramadhan...selamat berhari raya...hehehehee

diya said...

singgah dari segmen same .
part 7 dah ? pehh . seronoklahhh

http://diyazha.blogspot.com/2011/08/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

Nur syuhada asyiqin said...

dtg dari segmen uitm by campus! kite satu cmpus ^_^

selamat berkenalan :) salam ramadhan :)

http://asyiqin89.blogspot.com/2011/08/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen singgah sinie jugak..

Cik Reen melawat dari segmen yg sama...
http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

jom sertai contest cik reen nie => http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

AIEN NOT ALIEN said...

singgah dari segmen ni..

melawat geng kampus UiTM Shah Alam..

salam perkenalan.. ^_^"

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...