Wednesday, August 10, 2011

...#7 WORDLESS WEDNESDAY...



Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..=)




6 comments:

aslann said...

alolololo..comeynyee..hahahha.kbai.

mr_mrs mikko said...

coooomeeeeelllll!!!!!!
eeeeiii. geram aku tgk

-Mr & Mrs Mikko-

yad'z said...

urm......... ape ek maksudnye... just memang gmbar kucing.. or ade mksud tersirat... hurmmmmm

Hans said...

apa tepi kucing tu?
bunga api?

AM said...

@aslann
kan,kan..comey kan..

@mr_mrs mikko
tak mo geram2, lari kucing ni kang..

@yad'z
erm..ape ek maksud gambar nie... kelihatan seekor kucing main sensorang, dalam longkang yang tidak berair..nak kate longkang kat jepun kering kot.. ~(0.o)~

@Hans
tepi kucing tu mainan die..bulu2..yang merah tu tempat pegang,,

hana said...

kucing tu men bunga api ke??
mentang2 nk raya..
=D

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...