Thursday, April 7, 2011

...menghitung hari...

.:ASSALAMUALAIKUM:.

Alhamdulillah, diberi satu lagi kesempatan untuk hidup dalam dua nikmat terbesar which are IMAN n ISLAM. Dan, Alhamdulillah juga kerana masih berupaya untuk men"hapdet" belog nie. 

Hari ni merupakan second last day, two fwens of mine kt sni. Sok, dorg akan habes praktikal. So, as a tradition, CEO akan wat "FAREWELL" untuk meraikan pem"blah"an ktorg dr company..haha..So, memandangkan aku ngn member baek aku akan habes mggu depan, bos pun skali kan dgn budak yg abes esok.
So, biler dah wat FAREWELL, maka, aku pun teramek mood untuk farewell tu. hahaha. Walaupun masih ada seminggu lg kt sni, tp aku dh rase amat malas giler nak wat keje. Tapi keje banyak kot. Ni sambil2 hapdet belog, aku pun hapdet keje aku gak. Bak kata mak aku, 

"killing two birds with one stone"

so, malas nak membebel panjang..aku nak siapkan keje2 aku. Aku tanak bertangguh, sbb org arab ada kate,
"Menangguh itu pencuri masa"

so, better aku siapkan kerja2 aku walaupon dalam mood malas..hahaha... 

Sejuk + ngantok + pening kepala = muka cmnie~


jap2..nak gak an aku share kt korg keje2 aku kt snie..asyik2 aku cter banyak keje kan..so, inilah dia;


IIIII
IIIII
IIIII
IIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIII
IIIII
III
I
 
 
erk?! sebuk nyer aku..haha


 
"...Demi MASA, manusia itu dalam kerugian. 
Melainkan kepada mereka yang beramal soleh dan 
berpesan-pesan kepada kebenaran dan kesabaran.."
 
"JOM HARGAI MASA" 

13 comments:

Aeen said...

hahahaah..lor..ini xde keje namenye...haahahahah

piouspdosh said...

@Aeen
hahaha..ada keje la tu..susah keje tu, pening je kepala fkir :)

aliarosli said...

hahhahahhaha,comel je muke

TAPI

aku lagi comel lah

hahhahahaahhaha

piouspdosh said...

@aliarosli

hahahaha..ada lak an tapi tu..hahaha..tp, secara tak langsung ko da kate aku comei..tq2~ hahaha

aliarosli said...

TAPI AKU TETAP COMELLLLLLLL

hahhahahhaha


<-----bek ngalah cepat,nangis kunk

Aeen said...

aah la..keje ar sgt...seap ade tulis malas...muke org...ade lak bear yg 6x6 36...hahahaha..btol2 bz ni..perah otak nk fikir ek..hihihi..

hafiz hafizol said...

ooh 2 upenya keje ko an.. Hahaha..
aku gatw bos ko tengok la...

forever love said...

hahaha.. dah rasa nak abs prktikel erk.? sabo2.. ada seminggu lagi..

yeay! pastu boleh belanje atq.. wee~

piouspdosh said...

@Aeen

hahahaah..susah tu nak generate idea wat sume tu..haha

piouspdosh said...

@hafiz hafizol

alaa..bos aku pun da taw..aku wat depan dia nih..haha

piouspdosh said...

@atiq

siyes tak sabar..rndu lak belajar..leh ponteng2..hahaha

forever love said...

tahu takpe.. tak sabar nk masuk belajar.. tp bukan nk ponteng la.. haha

aiman rashidd said...

HUHU nampak benar tak da keje tu :) HUHU

enjoy your day !!

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...