Monday, April 11, 2011

...g0oD luCk...

.:ASSALAMUALAIKUM:.

Alhamdulillah..masih ada kesempatan untuk bukak belog yang tak besh langsung ni. Sementara tunggu idea datang, aku nak wish kat semua warga2 UNIVERSITI sekalian termasuk 
UNIVERSITI BOGGER MALAYSIA;


"GOOD LUCK DALAM EXAM"


~MOGA2 NAJAH SELALU~


tolong la klik DISINI untuk mendapatkan tips exam~


Ucapan ini ikhlas dari aku kepada mereka2 dan kalian2..

Ingat weh, usaha tu tangga kejayaan. Lepas usaha tawakal. Then, redha. 
Tbe2 teringat lak kate2 member bek aku ni,

"Usaha tu tangga. Tp mungkin tangga tu naik ke atas or turun ke bawah. Terserah kepada ko la nak pilih tangga yang mna satu."
Nais gak apa dia ckap tu. So, korang2 sume, study leklok. Jaga niat ye. Bukan semata2 nak dekan, tapi biarlah kerana Allah. Study kan ibadat. 

"Study jangan tak study"

Jangan jadi cam nie, tdor je keje nyer~



Jom baca doa!

9 comments:

NURUL AIN said...

sape tu,...erm, rajen update sekrg..alhamdulillah

forever love said...

isk3.. sampai bawah meja pun bolh ye.. macam atq gak.. hihihi

piouspdosh said...

@ain
sape tu?? tataw la sape tu..teruk kan..ish3..jangan ikot dia =P

Alhamdulillah, ada kelapangan nak update..hehe

piouspdosh said...

@atiq

sile percaye, hanya lakonan semata2..hehehe..tp sempat la terlelap kejap..ilang la sket, bak kate english education, take a nap..ngee~

forever love said...

hehe. atq pernah tido camtu masa baru pindah opic nie.. ihihi

piouspdosh said...

@atiq

erk?! otai nyer, baru pindah opis leh tdor ag..ish3~

forever love said...

hehe. bukan la.. time tue penat kemas opice.. so tido la. hihi..

Shairazi Saidin said...

Good Luck!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/remaja-tanya-shai-mars-jawab.html

Tun Aqilah said...

ish3
kusyuknye tdr..
hehehe
msti pnt sgt ni

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...