Monday, April 4, 2011

...thanx,syukran,terima kasih, xiexie...

.:ASSALAMUALAIKUM:.

ALHAMDULILLAH, syukur kpd Illahi atas nikmat2 yg diberikan, tak dilupakan kpd Mak, Ayah, Family, Bakal Mertua, Bakal Isteri yg sentiasa tidak jemu2 menyokong sy. Terima ksih kpd Firdaus' Wardbrobe yg sponsor baju kemeja cokelat ngn suar saye ni. Terima kasih juga kpd BATA krn satu2 nyer brand kasut yg ada saiz sy. Tidak dilupakan juga kpd peminat2 sy n juga secret admire ye~

hahaha..dah macam ucapan biler dpt Award kt ABP <---- Anugerah Blogger Popular
Actually, entry ni khas untuk mereka2 dan juga kalian2 yg telah mendoakan dan me"wish" ulangtahun ke 21 perkahwinan kelahiran sy sbg seorang muslim. Siyesly, terharu sangatsangatsangat~ 

Ramai gak la wish kat FacebooK, Sahabat Blogger, SMS, Call...

so, aku balas balik dengan seinfiniti ucapan 
~TERIMA KASIH~



.:Sahabat Blogger.:

Entry dari HafizHafizol aka adik pjoe~


Ini dar Noorfatahiah aka ketua geng lolipop~
 ATIQ SALLEH, Amalina, n NADIAH YACOB, dan rmai lagi yg wish :)


.:FACEBOOK.: 

Ucapan dr kawan2 di FaceBook~
 .: SMS :.

Dari My best fwen, FAREEZ;
Salam Akhi, Selamat Hari Lahir. 
Semoga dirahmati olehNYA. Tahun ni, tahun keberapa daan dakwah?

erk?!! siap ada soklan lagi tu. Takleh jawab. sob3~ macam tak mule je lagi ni..huhuhu~
.: CALL :.

Nama dia Hafiz, aku panggil BAYONG~  


Abah n Emak pun call gak taw..

Nisah, Pijah, Eda, Akak n Adik pun wish gak..hehe~


kepada yg tak disebut, anda tetep didalam hat :)
*bajet popular..haha~

ingatan kepadaku~

“Setiap yang bernyawa pasti akan merasai kematian, 
dan di akhirat kelaklah akan disempurnakan segala balasan. 
Barangsiapa yang diselamatkan dari api neraka,
dan dimasukkan pula ke dalam syurga, maka sesungguhnya dia telah beerjaya. 
Tiadalah dunia ini melainkan kesenangan yang menipu daya” 
(surah al-imran, ayat 185)

“Ya Allah, kurniakanlah aku taat”

4 comments:

forever love said...

thnx awk.. sebab bg entry nie kat saya.. eceh!*perasan. haha

hafiz hafizol said...

ececeh... sama sama abang pious.. i missu u... muahahaha

hafiz hafizol said...

Eh kejap.. Syed graphix pun ada wat entri sal besday abg Pious taw.. Lalalala

Nur Liyana said...

kamoo.......sory lambat..tapi happy birthday!!!!semoga pnjang umur dan dimurahkan rezeki.semoga terus berjaya!!!!

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...