Thursday, April 14, 2011

...lagi 2 HARI???....

.:assalamualaikum:.

Alhamdulillah, masih lagi dapat menghirup udara KL pd hari nie. Today is THURSDAY and 2 HARI lagi (including today)  nak abes INTERNSHIP nie. Alhamdulillah, siyesly, memang dah tak sabar nak abes keje. Aku nak blajar. Jadik student besh!

So, penyakit M tu dah makin menjadi2. Walaopun ada keje nak kna submit before aku berangkat pulang esok. Hehehe. Firdaus!!! Semangat balik cepat! 2 HARI je lagi~

Card aku, gambar asal dibuang sbb tak ensem..haha




Rakan2 sekerja~

Senior staffs

Lunch Break~

Makan ngn client kt Thai~

Sebuk wat keje~

Lepas turun lif~

Kenanga International

Kenanga International 2

Opis aku~

Tgh meeting..erk?? sorang2 je..haha

Projek 12billion..

Overtime~

Lagi 2 hari semua ni akan jadi kenangan. Thanks kepada mereka2 dan kalian2 yang sudi meminjamkan kenangan2 itu kepada kami. Nice! Besh! Tension! Geram! bermacam2 perasaan ada.hahahaha..

2 hari lagi~



 "Ukhwah itu indah andai segalanya kerana Allah"

9 comments:

NuryBella said...

tak payah nk tukar gmbr x encem tu..mmg x bpe nk encem pn....HAHAHHAHA :)) (jgn mrh kecik :P)

forever love said...

akhirnya.. student gak besh kan

Shairazi Saidin said...

boleyy ke buat muka comeyy kt matrik kad tuh? HAHAHA.

Paksa anak makan untuk jadi GEMOK?!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/paksa-anak-jadi-gemuk-what-hell.html

piouspdosh said...

@noni

agak tak besh pujian ko tu..haha

piouspdosh said...

@atiq

kan3..student besh!

piouspdosh said...

@shairazi

terpakse tempek mcm tu..hahaha

hafiz hafizol said...

saya dah x sabar nak menamatkan zaman student nie.. nak keje nak cari duit sendiri.. owhh, so sweet.. *koya kejap..

piouspdosh said...

@hafiz hafizol

bagus2..carik duit banyak2, then, support aku..haha

NuryBella said...

alorr...lorr...sentap r tuh..hahahaha
yelah2..kecik encem (Ya Allah, ampunkn aku tpaksa mnipu lg ni...) :P

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...