Friday, April 29, 2011

..."IKLAN PERCUMA Untuk Blog ANDA"...

.:assalamualaikum:.

Alhamdulillah...dapat ag update belog ni. Actually, dalam mode MALAS sbb penat giga hari ni, tapi disebabkan kena paksa oleh Kyêrüll L Frêscð si retis <---ARTIS dalam SAHABAT BLOGGER, aku pun me"rajen"kan diri wat join segmen dia..

klik la snie~

So, aku listkan SEBAB2 ko kena pilih aku...By Hook or By Crook!

1. Ko tak review ag BELOG aku <---- So, kire macam gantirugi la ni, ko pilih aku, aku MAAFKAN ko..hahaha

2. Aku sudi jd watak dalam citer ko yg NIE <----So, aku sudi je kalo ko nak letak belog aku kt iklan ko tu..hahaha..lg dialu2kan

3. Belog aku nie bukan best sangat pon..Tak macam ko, dah jd [dot]com.. <--- Teringin gak dpt traffic cm ko..hahaha

4. Kalo ko tak pilih aku, aku report sama MUNIRA SAJUTI !!! <---Aku suh dia gadoh ngn ko lagi..hahaha

5. Sebab aku lg PENDEK dari ko <--- Ada kaitan ke?? hahahaha


6. Aku hari2 dtg BELOG ko, tp ko bukan hari2 datang BELOG aku..so, to make sure ko leh dtg hari2 kt BELOG aku, ko letak la aku kt iklan tu.. <---Pandai tak suggestion aku??

7. The BEST "SEBAB" ever~

SEBAB


IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIII
IIIIII
III
I

"AKU KAN KAWAN KO"



p/s: Sajeje bosan nie, tu yg join segmen ko, So, kalo terpilih, REZEKI aku..kalo tak terpilih pun, KAU TETAP KAWAN AKU =)

5 comments:

KyêrulL said...

WeeeeeEeeeee!! terima kasih sebb join hiks3.. insyallah, blog terbaik akan aku pilih :D

hafiz hafizol said...

Wowowowowoo.. gudluck.. T lau terpilih mesti da x nak kawan ngan aku lagi.. mesti dah x mau dtg blog aku lagi.. ( sambil tekan butan X pada screen )

piouspdosh said...

@Kyerull

Tade2..ko kna pilih gak aku..haha

piouspdosh said...

@Hafiz Hafizol

Ceit..tacink lak..hari2 aku bukak belog ko..terharu tak???

munira sajuti said...

takde kerja backlink aku ! HAHA ce buat benda yang elok sikit, ni api2 kan orang je koje ko ea,, HAHAHAHAHA adoyy

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...