Monday, April 18, 2011

...pagi...

.:assalamualaikum:.

 Alhamdulillah, masih lagi diberi kesempatan dan kesemangatan untuk undate "piouspdosh" selepas 3 hari tiada sebarang update. Minta maaf ye kepada visitor2 yang datang jenguk belog yg tak besh nie tp it's still remain unchanged. 

Actually, I have no idea to write a new post since I'm quite in a gloomy mood <--- finished my internship~



I already finished my INTERNSHIP??? Then, I should be happy rite?? But, I dunno, I wasn't! 

WHY???

.:kalo dulu:.
Ahad malam akan berada di Iron Room for an hour just to iron all my kemejas

Bangon awal Subuh sebab malam td dah tdor awal

Match kan baju, seluar ngn stoking
Schedule kan baju2 kemeje untuk mengelakkan berlaku pemakaian yang sama pada minggu lepas

Mandi pukul 7.30 pagi
Kemas2 tempat tdor <--- macam kat asrama

Turun ke beli breakfast kt akak aku <---dapat jumpe macek nasek lemak dalam ENTRY ni.

Maen2 "chak-chak" ngn anak sedara

dan...

Bertolak ke opis di awal2 pagi untuk menjaga reputasi~

.:dan kini:.

Ahad malam akan berada di depan TV until midnite untuk gelak2, nanges2, kutuk2, dsb

Bangon agak awal lambat untuk solat subuh sebab malam td dah tdor awal lambat

Tak sempat kemas tempat tdor sbb bangon sejam, then, tdor balik 3 jam
Lupe dah letak kat mna stoking2 aku

Baju kemeja dah dibungkus dan disimpan di dalam wardrobe

Duk pakai baju berulang2 sbb tak mandi2

Mandi pukul 12 tengah hari, kekadang tak mandi (air sangat sejuk)

Tak breakfast..terus lunch
Tak sempat nak maen "chak-chak" ngn anak sedara sbb mak dia pegi keje awal sangat <--- ok, alasan~
dan...



~RINDU OPIS~

...A lot of Thanks I dedicate to all MME Staffs, 
and some Maser (M) Staffs for being so nice to me... 

Kak Alia, Kak Sinul, Musang, Unta, Kak Farizah

gambar2 laen ada kat ENTRI ni ye..tenet sangat lembap, tak dapat nak upload gambar banyak2~

3 comments:

nub said...

pagi bro! dilema aa tuh teringat opis. haha

piouspdosh said...

@nub

pagi bro! hahaha...ntah, tbe2 cam hepi je, takde lak kna marah ag..haha

forever love said...

huhuhu.. cian die ye.. rindu opice..

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...