Friday, May 27, 2011

result degree uitm 17 Jun.lalalala~

..::Assalamualaikum::..

Alhamdulillah.Aku masih berkesempatan utk menulis lagi.

hakikatnya,mood aku skrg adalah: 

CUAK!! 

Kalau dlm stage cancer ni,aku ada dalam stage yg ke-4!Iaitu INVASIVE STAGE dimana kebanyakan orang akan 'padam' lepas mengalami stage ini.







sudah tentu korang pandai mmbaca kemudian memahaminya kan?

Alahai.
Sblm ni kata 2 Julai.Girang lah hati time tu.Skrg,rasakan!!

Tibe2 teringt pulak structure ubat ciptaan sendiri mase exam.Bukan satu yang aku cipta.Tapi banyak!Dan kesemuanya kelihatan begitu pelik dan hodoh sekali.

ada la serupa gini peliknya



Tapikan,lambat laun keputusan tu kita akan pasti hadapi!
mcm MATI.

Jom sama2 kita doakan supaya Allah bagi kejayaan yang terbaik buat kita dan kawan2 kita.
Kalau kita doa,jgn lupa tolong doakan kwn2 kita sekali.
Berjaya ramai2 kan lagi best dri sorang2.
Kan?

Jgn jadi sombong. 

Berdoa,

Biarlah ikhlas,
Dan sungguh2 dari hati. 



-MC-


~semoga lulus paper endocrine dgn pharm analysis~



10 comments:

piouspdosh said...

Bos takde final..hahaha..tapi bos ada praktikal..Nway, gud luck utk MC!

Anonymous said...

doakan bos.cuak!!
-mc-

ain said...

kitorg ptut cuak...
waaaaa,,,,

LiTtle_siS said...

serius?? huhu.. :(

Atok Cing said...

result uia atok baru kuar arini...alhamdulillah..hehe

piouspdosh said...

@Atok

Then, How's yours? Mesti gempak kan. Alhamdulillah :)

Rafidah Farhana said...

Apapun, selamat berjaya :)

Cik Jannah said...

weelll. . gudluck fren.. :) terbaik..selalu rasa macam tuh kalau nak amek result..

Cik Jannah said...

nak folo.. tapi tade pon gadjet follower?

Muhd Fadil said...

gambo tu memang takley blah. hahaha

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...