Saturday, May 7, 2011

..."Segmen Kayif : Terima Kasih"...

.:assalamualaikum:.

Alhamdulillah..sekali lagi aku masih berupaya untuk update belog aku. Terima Kasih kpd yang men"komen". Maaf kalo aku lambat reply or lambat follow balik belog korg coz tenet kt sini sangatsangatsangat "LAJU". InsyaAllah, biler aku balik S.Alam, aku try my best untuk reply sume2 tu =)

Alhamdulillah juga, aku diberi kesempatan untuk join lagi sati SEGMEN yg SI Keyrull ni wat..hahaha..

"TERIMA KASIH" 



So, aku nak start dengan orang yang bertanggungjawab bawak aku masok ke SAHABAT BLOGGER..da person is, my junior kt fakulti Kejururawatan Kejuruteraan Mekanikal. Nama dia ialah Syafiq.

Klik la kt header ni, leh g terus ke Belog dia =)
Belog dia nie besh..childish sket. Sebijik cam dia. Tp aku respect sama dia sbb dia sangat passion. Wat apa2 pun dia sangat semangat. Hormat orang tua lak tu. Hahaha.. Siyes weh! SusAh kot nak cari junior cam dia ni =) 

Kalo mintak tolong apa2, konpem dia amatamatamat ringan tulang untuk membantu. Nak wat calon menantu ni sesuai la. Hahahah.. nway, TERIMA KASIH Syafiq..
Klik la kt gambar dia, terus merantau ke belog dia =)

Then, biler masok SB tu, dapat la ramai kawan maya baru. Mule2, kenal ngn Keyrull, pastu, kak ida, pastu, dayana, pastu ramai lagi la...hahaha..Tapi, tbe2 terbaek n ter"rapat" lak ngn mamat ni. Femes o0o0o kt SB..Retisss tuh!! hahahaha

Setiap kali dia wat entry baru, konpem orang akan komen..ramai lak tu. Tabik sama lu =)
Tapi, mungkin takde jodoh ag, sampai skang tak pernah jumpa dia..hahahah..dia la, malu sangat nak jumpa aku, aku ok je.. nway, TERIMA KASIH Hafiz Hafizol =)

Biler dah lama masok kt SB, ada sorang ni aku takot nak tegur. Siyes1 Macam garang weyh. Selalu marah orang yg spam link kt komen. Hahahaha. Aku rase dia ADMIN SB. Takot nak tegur. Tapi, one day tu, dia ada post kt SB,
"Sape nak jadi doctor atq?"

Tbe2, aku komen post dia ni. Seingat aku, ni la post pertama dia aku komen. Mule2 dia respond mcm artis layan peminat dia. Hahahaha. Rilex2 je. So, aku makin sonok la aku komen post dia..
Belog dia sangat besh!
Tengok2 skang dah jadik jiran aku. Heheheh. Tapi, macam kt ENTRY ni, umah dia umah banglo, aku umah usang je. Tapi takpe, satu hari nnt aku nak gak wat umah banglo lagi besar dr umah dia..TERIMA KASIH Noratiqah Binti Salleh.

N lastly, junior aku gak kt Fakulti Kejuruteraan Mekanikal tapi umo sebaya je. Dia baru ada belog. Tp content belog dia sangat mantap. Tak Tipu! Betol. Actually, setiap kali aku post new entry, dialah orang yang paling awal akan baca. Terharu aku. Tapi da jarang komen kt Belog aku. Dia akan komen biler chat FB or thru fon. Hehehehe.

Ni dia minah tu, nama dia Nur Ain Binti Md Noh

Dia takde header lg, so, klik je gambar ni leh g belog dia =)
Ni link belog dia;


Dia cakap dia dapat semgat nak berBelog dari aku. Tak caye eh?? Hahahah. Aku pun tak caye gak, aku ni mengarot je banyak an. Hahaha. Tapi try tengok FIRST ENTRY dia. SEE!! kan dia ada cakap pasal aku tu. Hahaha. Blushing aku. So, kawan2 aku, g la follow belog dia n support dia dalam dunia Blogging ni. TERIMA KASIH Ain =)


So, TERIMA KASIH SUME yang sudi menjenguk "piouSpdosH" ni. 


4 comments:

r-5 said...

huhu, dapatreview tu, hafiz hafizol tu memang lah. semua en3 dia nak komen tu pasal org suka komen dia. haha

hafiz hafizol said...

Bahahaha.. kene join segmen nie.. Muahahahaha... ok.. nantikan kunjungan balas dr aku weyh..

abg pious jgn dengar cakap r-5 uh.. Muahahahaha...

forever love said...

waaa.. awk memang takut ngn saya erk masa awl2 dulu...

sekarang da tak kan.??

terima kasih dekat awk juga

ain said...

wahhhh..terharunyerrr..blushing,blushing....hahaha ^_^"

...tq...

...mengarut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...